Men At Work TV Produkties produceert televisieprogramma’s voor zowel de publieke omroep als de commerciële zenders en verzorgt alle boekingen en het artiestenmanagement van 14 artiesten.

Het bedrijf is op 1 juni 1994 opgericht door Marc van Staveren en Peter Wilmer. In 2009 is Jörgen Raymann toegetreden tot de directie.

Producties
Men At Work produceerde de afgelopen jaren de volgende televisieprogramma’s: programmalijst. De meest bekende programma’s zijn zo:RAYMANN (NTR), voorheen Raymann is Laat!, De Dino Show, Het Groot (Kinder-)Dictee der Nederlandse Taal en The Comedy Factory.

Artiestenmanagement
Naast de productie van televisieprogramma’s voert Men At Work ook het artiestenmanagement van Philip Freriks (journalist en presentator), Koos Postema (presentator), Bart Chabot (performer, dichter en schrijver), Pierre Wind (kokoloog), Sjaak Bral (cabaretier, schrijver, columnist, presentator), Carrie (columniste, schrijver, presentatrice), Jörgen Raymann (cabaretier, presentator, columnist), Quintis Ristie (presentator), Nelli Cooman (sportvrouw, presentatrice), Shay (presentatrice), Jeffrey Spalburg (acteur, schrijver, stand-up comedian), Rayen Panday (stand-up comedian) en Jasmine Sendar (presentatrice, actrice, zangeres).

Exploitatie studio’s
Men At Work exploiteert Studio 1 in de Schiecentrale (Delfshaven) in Rotterdam voor eigen televisieproducties. Zo vinden er o.a. opnames plaats van RAYMANN! De sets van de producties zijn zodanig bekend en populair dat Men at Work regelmatig aanvragen krijgt voor huur van Studio 1 waarbij het vaste decor onderdeel is van een evenement. Men At Work biedt in overleg (media-)evenementen en –activiteiten op maat aan in combinatie met boekingen van artiesten uit eigen management. Het is bijvoorbeeld mogelijk om één of meerdere vaste onderdelen van tv-programma’s te integreren in een evenement, al dan niet met medewerking van Jörgen Raymann, Sjaak Bral, of Quintis Ristie.